Om Lustens Oas

red-butikenDen 15 mars stänger vi butiken Lustens Oas som ligger på Kasernhöjden i Karlstad. Vi måste tyvärr flytta för det är ombyggnad i fastigheten till lägenheter. Vi har fått en ny lokal på Herrgårdsgatan 12 som ligger i centrum i Karlstad där vi kommer att öppna i slutet av April.

2014 Tog jag och min sambo över butiken Lustens Oas, den hade då funnits i över 10 år. Vi började med att renovera, bygga ut och bygga om.

Vi vill känna att varje kund som kommer in ska inte tycka att butiken är obekväm på något vis, utan tvärt om, man ska trivas i butiken, det ska vara trevligt och en härlig atmosfär, varm och skön miljö. Det är inte en sexbutik utan då hellre en erotisk butik eller en kärleksbutik, mycket levande ljus har vi och det luktar alltid gott.

Vill man komma in för att köpa kläder, oljor m.m och inte vill se alla leksaker, filmer eller BDSM-grejer, då behöver man inte det för allt detta finns i ett eget rum, ännu en sak som gör att kunderna ska känna sig bekväma när dom kommer in.

Och vi har lyckats, vi får ofta beröm över hur butiken ser ut, dom tycker att den är trevlig och härlig och att det absolut inte ser ut som en porrbutik, som det nu inte är, det känns skönt och avslappnande när man kommer in. Vill man bara komma in för att man känner att man vill ”prata av sig” om något som tynger eller få goda råd m.m så är man också varmt välkommen.

Butiken finns för både män och kvinnor, unga som gamla, par eller singel, det finns alltid något som passar, har vi inte just det som kunden vill ha, då beställer vi hem, kunden ska alltid känna sig nöjd!

Varorna i butiken säljer vi till kunder som är minst 15 år, ska man köpa film måste man vara minst 18 år. Handlar man på Hemsidan är det 18 år som gäller. red-butiken2

Vi har 100% tystnadsplikt! Det som sägs på Lustens Oas, stannar på Lustens Oas!

Företagets affärsidé är att med ett brett sortiment av sexleksaker, erotisk literatur, kläder, oljor, glidmedel, skämt och presentartiklar m.m, kunna erbjuda varje kunds önskemål. Med stor produktkännedom och diskretion ska våra kunder känna sig säkra i sitt val av produkt, när dem handlar hos oss.

Vi har många års erfarenhet av branschen och vet vad som är ”bra” och ”dåligt” vad gäller material och kvalitet.

Vi anser att inga frågor är för jobbiga för oss att få, inga funderingar är udda eller konstiga, vi accepterar varje kunds egna sexliv. Är du osäker på vilken produkt just du ska välja, kom in eller ring och rådfråga oss – Vi finns här för din skull. red-butiken3

Det jobbar alltid kvinnor i butiken och här är det Lördag hela veckan för vi bjuder alltid på godis.

Kom ihåg – Sex ska vara roligt, härligt, njutbart, tillfredsställande – en härlig LUST i en njutningsbar OAS.

Ni är varmt välkomna till LUSTENS OAS