Colorful Joy - Pink Silicon Anal Beads

149 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Är du ute efter ett mycket exklusivt analband i finaste silikon har du hittat helt rätt! Dessutom i storleken större för att du ska få en än mäktigare upplevelse!

Njut till fullo av detta härligt flexibla analband i den speciella formen som går från mindre till större - till mindre igen! Detta kommer definitivt att erövra dig bit för bit och locka fram lustkänslor du inte trodde var möjliga då ditt allra innersta stimuleras till max!

Med en flexibel och svagt böjd form och hela sju olika stora kulor mellan 2-3,2 cm i diameter behöver du inte stressa fram något.. För in bit för bit så långt som känns lustfyllt och skönt! Med en greppvänlig och smidig ring kan du eller din partner ha ett stadigt grepp och det finns ingen risk att den är svår att få ut efter att du har njutit färdigt för denna gång. För vi kan definitivt lova att du kommer att vilja uppleva känslan fler gånger!

Att med denna storleksstegrande leksak stimulera analen och förhöja njutningen vid orgasm kommer att få dig att uppleva en makalös känsla!

Kan med fördel användas av både honom och henne vid oralsex eller vid andra typer av sexuell aktivitet för att förhöja njutningen! 

Mycket god kvalitet och exklusiv i design och utförande.

Används med fördel ihop med vattenbaserat glidmedel (silikonbaserat är ej kompatibelt med denna leksak).

Total längd: 22,5 cm

Införingsdjup: Ca 19 cm.

Diameter: Ca 2-3,2 cm.

Material: Silikon.

Färg: Chockrosa