Naughty Boy Intense - 10 Speed Prostatastimulator

749 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Trots att produkten har exakt samma namn som Beyonces kända hitlåt Naughty Boy kan den varken spel eller sjunga, däremot kan den ge dig som man en skön upplevelse utöver det vanliga. Det som skiljer denna produkt mot tidigare utgåvor med samma namn är att denna har en uppladdningsbar vibrator som dessutom har tio hastigheter istället för de tidigare generationerna som erbjöd en respektive sju lägen.


Modellen är en smalare version av den bästsäljande prostatamassagern Rude Boy, den har även lite mildare kurvor och proportioner för att passa extra bra till förstagångsanvändaren. Det unikt vinklade huvudet är utformat för att stimulera både din prostata och perineum samtidigt. Den vibrerande bulleten sitter placerad i nederkant för att samtidigt även ge dig njutning i mellangården. Gunga fram och tillbaka och känn en njutning få andra produkter för honom kan slå!


Rocks Off's prisbelönta RO-80mm är som tidigare beskrivit uppdaterad och numera uppladdninsbar. Produkten och vibratorn är 100% vattentäta vilket betyder att du även kan ta med den för lekar i badkaret. Det självklara valet för dig som är nybörjare eller tidigare experimenterat med prostatamassage och är beredd att betala lite extra för absolut bästa kvalitet. Glöm inte att kombinera produkten med glidmedel, både silikon och vattenbaserat fungerar utmärkt. USB-kabel medföljer för laddning, tillverkad av silikon. Penetrerande längd 10 cm.

Omkrets:

6-9,5 cm

Diameter:

2-3 cm

Batterityp:

Uppladdningsbart