Blaze Lyxiga Fetish Handbojor

229 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Gör nästa sensuella möte med din partner till ett riktigt äventyr! Här får du ett riktigt kvalitativt handfängsel som både ser bra ut och känns lyxigt att bära. Till skillnad från andra produkter av konstläder, så känns denna produkt aldrig hård eller obekväm, detta beror på att materialet är uppbyggt i flera lager. Läderimitationen hos Blaze känns snarare sammetslent mjuk mot din hud, och påminner lite om känslan av silikon.


Insidan av bojorna är vadderade av extra mjukt material, för att ge en bekväm lek även om du bär dem under riktigt långa stunder. Spännen, nitar och kedja är av mattsvart, lackad metall. Traditionellt bälteslås som är justerbart i 6 olika lägen, för att passa alla handleder perfekt. Kedjan som kopplar samman de båda bojorna kan lätt kopplas bort, om du vill sätta den runt exempelvis en sängram efter att bojorna monterats.


Tack vare den slitstarka kvaliteten och sköna känslan mot din hud, så passar denna produkt lika bra att bära av nybörjare såväl som av avancerade användare med höga krav. Detta är faktiskt ett av de skönaste fängslen vi i personalen på Lastbryggan har känt på, och vi kan verkligen rekommendera dem. I serien Blaze finns även samma produkt men som fotfängsel, skillnaden dem emellan är att storleken är lite större på de andra för att passa fotlederna bättre.

Material:

Neopren, PU-läder, Metall