Louisiana Lounger Sexmaskin

2 595 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Sexmaskin med tre medföljande, vibrerande dildos och en anatomiskt formad uppblåsbar säng. Fjärrkontrollen låter dig justera hastigheten hos motorn, som klarar upp till max 200 stötar per minut. Dildosarna har steglösa vibrationer som vid separat användning kan justeras via vreden i botten, den medföljande adaptern gör att samtliga av de tre dildosarna istället kan skruvas på själva maskinen. Sängen har även fastmonterade bojor för händer och fötter, för dig som vill begränsa din partners rörlighet maximalt. Stor fotpump för snabbt och smidigt fyllande av luft i den uppblåsbara sängen. Väldigt robust i materialet trots att den är uppblåsbar, håller för max 150 kg.


Dildosarna drivs av LR6-batterier medan själva den juckande motorn drivs av 8 st LR14 batterier. Fjärrkontrollen drivs av ett LR23A. Batteri medföljer enbart till fjärrkontrollen. Sängen mäter uppblåst 160 cm på längden, 80 cm på bredden och 25-50 cm på höjden. Utöver pump medföljer även ett reparations-set om det skulle gå hål i materialet.


Mer information om de tre medföljande dildosarna:

Rosa G-punktstav som har böjd topp och en solid, hård inre kärna samt ett mjukare yttre. Helt slät utan något ollon eller kanter. Dildon är 15 cm lång, penetrerande längd 13 cm samt har en diameter på 3 cm.


Lila dildon har en klassisk penisform med lite mindre ollon samt lätt ådring. Total längd 19,5 cm, penetrerande längd 17 cm, diameter 4 cm


Naturfärgade dildon känns mjuk och realistisk som en klassisk dildo i medelstor storlek. Längd 14 cm, diameter 3,5 cm.