Uppblåsbar Sexkudde

599 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Nyfiken på att experimentera med nya positioner och sexställningar tillsammans med din partner? Här är en uppblåsbar sexmöbel som blåses upp och ger dig möjlighet till massor av roliga och spännande lekar helt efter dina önskemål.


Som om inte själva kudden vore nog så medföljer även handbojor som låter dem fästas på vardera sidor om kudden med snäppkrokar. I förpackningen medföljer även en paddel för skön smisk, samt en fjäderkittlare som låter dig reta och hetsa upp din partner till max. Två reparationsplåster medföljer även om du skulle råka göra hål i kudden.


Sexkudden kan ställas i sängen, på golvet, i soffan eller egentligen precis var du vill. Du kan lägga dig över den på mage/rygg eller varför inte ha den som vanlig kudde? En stor fördel med att produkten är uppblåsbar är att den tar extremt lite utrymme och kan vikas helt platt.


Produkten blåses upp som en vanlig badboll, och luften släpps ut genom att du försiktigt klämmer på ventilen. Produkten är tillverkad av slitstarkt PVC som har bra hållbarhet samt är lätt att tvätta rent med vanlig tvål och vatten.