Lustens Oas

BUTIKSPARTY

Tjej- eller killkväll

Varför inte göra något annorlunda med tjej- eller killgänget och boka in ett butiksparty? Under partyt går vi igenom olika produkter som är speciellt för killar eller tjejer, men även annat vi har i vårt utbud. Vi vet precis vilka produkter, material och användningsområden som är bra eller dåliga, och bästa sättet att använda dem på.

Passa på att ställa alla frågor som ni har om sex, sexleksaker eller vad ni än har på hjärtat. Vi ger råd och ingen fråga är för udda eller för konstig.  Det blir en rolig kväll att minnas där ni kanske inte bara lär känna varandra lite bättre, det kanske kan ge några idéer och tips för det egna sexlivet.

 

 

Svensexa eller möhippa

Svensexor och möhippor är perfekta för ett av vår butikspartyn. För vad väntar inte på bröllopsnatten och då kanske en liten överraskning kan ge en minnesvärd hederstund som avslutning på bröllopet. Boka in en kväll och ge den blivande bruden eller brudgummen en annorlunda men mycket intressant kväll.

Vi visar våra produkter som passar både henne och honom, men även en hel del roliga presentartiklar som kan vara kul att ge bort. Givetvis ger vi råd hur produkterna bäst används och vi svarar på alla frågor som dyker upp. Inget är tabu och är det något vi kan så är det sex.

Homeparty

Vill du inte boka ett party i butiken har vi möjlighet att komma hem till dig och dina vänner för ett homeparty. Upplägget är som våra butikspartyn där vi informerar och visar våra produkter. Vi svarar på frågor och vi ger råd. Det kan vara perfekt som en överraskning på ett födelsedagsfirande eller för en tjejmiddag eller killträff.

Vi är flexibla och har inte direkt några begränsningar var vi kan hålla vårt homeparty. Kontakta oss bara så kan vi diskutera det och komma överens om var, när och hur.