Pjur Mini Collection 4 x 10 ML

125 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Mini Collection, 4x10ml - Den begränsade jubileumskollektionen!

Pjur firar 25-årsjubileum med detta set som innehåller utvalda bästsäljare. Förpackningen innehåller fyra populära glidmedel som är kundfavoriter hos både män och kvinnor. Dessa glidmedel sticker ut tack vare dess långvariga glidförmåga samt att de inte klibbar.

Kollektionen innehåller Pjur Original, Pjur Med Repair Glide, Pjur Backdoor och Pjur Woman Nude. Varje flaska innehåller 10 ml glidmedel.

Pjur Original
Pjur Original är inte bara ett glidmedel utan fungerar också utmärkt som en massagegel under sköna massagestunder med din partner. Det är också ett av världens mest sålda silikonbaserade glidmedel.

Ingredienser: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol

Pjur Med Repair Glide
Pjur Med Repair är ett vattenbaserat glidmedel som innehåller hyaluron, ett ämne som vårdar huden och som hjälper till att återfukta. Perfekt för dig med torra och stressade slemhinnor.

Ingredienser: Aqua (Water), Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

Pjur Backdoor Anal Glide
Pjur Backdoor är ett silikonbaserat glidmedel, speciellt utvecklat för analsex. Det innehåller bland annat Jojoba-extrakt, som hjälper dig att slappna av kring anus. Glidmedlet har dessutom en långvarig och otroligt bra glidförmåga.

Ingredienser: Dimethicone, Dimethiconol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil

Pjur Woman Nude
Pjur Woman Nude är ett vattenbaserat glidmedel helt utan tillsatser vilket gör att det passar perfekt för dig med känslig hud eller för vardagligt bruk.

Ingredienser: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethyl- cellulose, Sodium Saccharin, Citric Acid.

Alla glidmedel i förpackningen är säkra att använda med latexkondomer.

Kollektionen är i begränsad upplaga, så passa på att köpa en redan idag!