Chic Amour Vivi Vibrator

395 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Chic Amour är ett nytt chict varumärke inom sexuell hälsa och livsstil och är baserat på kvalitet, enkelhet och inkludering. Och framför allt tror vi att amour handlar om att ha kul! Utvecklat av ett team baserat i Los Angeles och Stockholm. I konceptet ingår miljö och säkerhetstänk. Alla förpackningar är återvinningsbara och frakter går med båt. Produkterna är CE-märkta och håller hög kvalitet.

Chic Amour Vivi Vibrator är en vibrator med exklusiv design, fem olika stimuleringslägen och reglerbar vibrationsstyrka. Den är tillverkad i lent och mjukt silikon och kan användas både invändigt och utvändigt.

Chic Amour Vivi Vibrator är vattentät och kan användas i duschen. Prova alla funktioner med ett enkelt knapptryck på skaftets bas. Vibratorn har upp till tre timmars användningstid på två AAA-batterier och kommer med ett (1) års garantitid.

Vi rekommenderar vattenbaserat glidmedel av högkvalitet tillsammans med Chic Amour Vivi Vibrator för att bevara den släta silikonytan. Enkel rengöring med tvål och varmt vatten, och låt lufttorka. Förvara vibrator i en dammfri, torr och sval plats i medföljande sidenpåse.

PRODUKTDATA:
Material: 100% kroppssäkert silikon och ABS-plast.
Vattentät: Ja.
Längd: 15,24 cm.
Omkrets: 3,5 cm
Batterityp: 2 x AAA-batterier (ingår ej).
Pulseringsnivåer: 5 variationer, reglerbar styrka.
Batteritid: 3 timmar