Pro 2 Lila

  • 770 kr

Upplev de ultimata klitorisorgasmerna med denna uppgradering av den klassiska Satisfyer Pro 2 Plus. Satisfyer Pro 2+ kommer att få dig att darra med en kombinat

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Upplev de ultimata klitorisorgasmerna med denna uppgradering av den klassiska Satisfyer Pro 2 Plus. Satisfyer Pro 2+ kommer att få dig att darra med en kombination av tryckvågor och vibrationer. Låt vår djupt stimulerande Airpulse-teknik slunga dig in i en helt ny värld, medan vibrationerna ger dig fantastisk njutning. Kanten på det mjuka appliceringshuvudet vibrerar och omsluter din klitoris med dubbelt så intensitet. Du kan styra 10 härliga vibrationsprogram via en separat knapp, och 11 tryckvågsnivåer finns på vanlig plats i mitten av enheten. Den erbjuder oändligt många olika njutbara kombinationer för ditt sexuella välbefinnande.


Förutom de två separat styrbara programmen för tryckvågor och vibrationer kommer Satisfyer Pro 2+ i ett vattentätt hölje. Oavsett om du är mellan lakanen eller i badkaret – den här lilla juvelen är flexibel och ger din klitoris hisnande klimax oavsett var du är. Den drivs av två motorer, som du enkelt kan ladda via en USB-laddare.


Designen på nya Satisfyer Pro 2+ kombinerar elegant, stilrent roséguld med en uppdaterad, smal form. Den har designats med ergonomiska kurvor som passar perfekt i din hand, medan det extra breda huvudet retar din klitoris med sina viskande tysta motorer. Prova denna pärla med ett av våra vattenbaserade glidmedel om du verkligen vill nå njutningens höjder.


Våra klassiska, kylande och värmande smörjmedel ger dig rätt kick varje gång med Satisfyer Pro 2+. Efter att de sista vågorna av din orgasm har försvunnit kan du enkelt rengöra din enhet med tvål och vatten eller vårt desinficerande rengöringsmedel för sexuellt välbefinnande. Vad väntar du på? Skaffa denna fantastiska enhet för sexuellt välbefinnande nu och du kommer aldrig att kunna föreställa dig livet utan den.


Samtidig stimulering av klitoris med tryckvågor och vibrationer

11 tryckvågsintensiteter och 10 vibrationsprogram erbjuder variation för ultimat njutning

Tack vare sin vattentäta (IPX7) finish kan denna leksak användas säkert i vatten och är lätt att rengöra

2 Separat styrbara motorer

Viskläge

Hudvänlig silikon

Lätt att städa

Litium jon batteri

Inklusive magnetisk USB-laddningskabel

Mått: 16,4 x 4,5 x 6,3 cm