Push IT!

1 295 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Beskrivning: Vibrerande dildo av skönaste silikon i en riktigt snygg, lila färg. Push It rör sig in och ur dig med en slaglängd på hela 6,5 cm, vilket är den längsta penetrationsdjupet vi har på automatiska dildos. Modellen är uppladdningsbar och känns verkligen kvalitativ. Använd den i vilken kroppsöppning du vill, fungerar lika bra i mus som rumpa. Belysning i knapparna för att lätt kunna manövreras även i mörker. Själva dildon är av slät och mjuk silikon.


Tryck på startknappen snabbt tills knappsatsen tänds. Aktivera sedan vibrationer, rörelsefunktion eller båda två genom att trycka på respektive knapp. Produkten har även ett rese-lås som aktiveras genom att hålla startknappen intryckt tills alla knappar blinkar två gånger.


Greppvänligt handtag i polyuretanbeklädd hårdplast som ger ett perfekt grepp och en skön upplevelse utöver det vanliga. Modellen har snälla former med lite struktur i toppen för att ge dig maximal njutning med varje rörelse in och ur dig. Sju olika vibrationsprogram samt tre olika hastigheter på den helautomatiska rörelsen. USB-kabel för laddning av produkten ingår.

Produktinformation

Tot längd:

30-36,5 cm

Pen längd:

15 cm

Omkrets:

9,5 cm

Diameter:

3 cm

Material:

Silikon, ABS, Polyuretan.

Batterityp:

Uppladdningsbart