Dual Density Caramel 15 Cm

275 kr

Gillar du känslan, hårdheten och kroppsvärmen hos en riktig penis? Då är kanske detta rätt produkt för dig! Mycket mer naturtroget än så här blir det knappast. Dual Density Dildo har nu även kommit i tre olika modeller i färgen rosa. Samma sköna känsla som hos de ljust hudfärgade men med lite mer livlig färgsättning. Denna produkt finns i olika storlekar och utföranden för att uppfylla just dina önskemål. Det som utmärker dildos Dual Density gentemot vanligt gummi är att silikonet består av en hård inre kärna, beklädd med mjukt "foam-silikon" i flera lager.


Dildon är lätt flexibel men ändå styv, precis som en erigerad penis i verkligheten. Samtliga dildos från serien har bred sugkopp i botten för att kunna användas i strap-on sele eller monteras på valfritt plant underlag. Dildons material är luktfritt och dess yta påminner starkt om den äkta varan med såväl ådring, lätt böj och utan skarpa kanter som kan skava.


Modellen är även Thermo Reactive vilket innebär dels att materialet värms upp till kroppstemperatur kort efter att du börjat använda dildon. Vill du ha den mer böjlig och ännu mjukare så kan dildon köras i micron max 30 sekunder, eller kokas i vatten under 2 minuter. Önskar du dildon hårdare i materialet och mer styvhet kan den placeras i frysen utan att ta skada.


En riktig toppmodell till helschysst pris för dig som söker något enkelt men ändå avancerat när det kommer till känsla. Denna serie är bland det mest realistiska vi har känt, och tidigare modeller har snabbt blivit bästsäljare bland dildo-köpande kunder.

Tot längd: 15 cm
Pen längd: 14,5 cm
Omkrets: 12,5 cm
Diameter: 4 cm