Fifty Shades Of Grey Silver Pleasure Balls

375 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Silver Pleasure Balls – bättre kända som knipkulor - är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom bästsäljartrilogin.

Kulorna vars originala namn är Fifty shades of Grey Inner Goddess Silver Pleasure Balls tjänar två syften. Antingen kan du använda dem för sexuell tillfredställelse tillsammans med din partner eller så kan du använda dem för effektiva knipövningar.

Kulorna är gjorda i läcker metall vilket kan kännas på vikten. Med sina 190 g är de helt säkert designade för dig som redan har en del erfarenhet med knipkulor.

Börja med att lägga dig ner med kulorna uppe och när du blir tillräckligt stark kan du börja att gå runt med dem - precis som Anastasia Steele gör det.

De två kulorna har satts ihop med ett starkt silikonsnöre som också anknyter dem med ett litet finger-handtag. Handtaget fungerar också som en säkerhetsstoppare som gör att du också kan använda kulorna analt.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel när du ska föra upp kulorna eftersom detta kommer att göra upplevelsen mer behaglig för dig.

En snygg silvrig förvaringspåse i satäng medföljer.