Hot Octopuss Kurve

1 475 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Hitta din frekvens med Hot Octopuss Kurve, världens första anpassningsbara G-punktsvibrator.

Mysteriet kring G-punkten är löst! Kurve med Hot Octopuss patenterade och dubbelmotoriga Treble and Bass™-tekniken erbjuder den ultimata skräddarsydda njutningsupplevelsen.

Hitta din perfekta rytm med den dubbelmotoriga Treble and Bass™-tekniken. Testa att växla mellan intensiva högfrekventa vibrationsvågor och djupa mullrande basvibrationer. Alternativt kan du trycka på play på båda motorerna och njuta av Hot Octopuss Kurves symfoni av både högfrekventa och lågfrekventa vibrationerna samtidigt.

”Treble”-motorn är placerad i toppen av Kurve och avger kraftfulla högfrekventa vibrationsvågor.

”Bass”-motorn är placerad i skaftet av Kurve och levererar djupa, mullrande vibrationer.

Justera ”Treble” och ”Bass” för att hitta din perfekta frekvens.

Hot Octopuss Kurve har en mjuk topp med en stabil kärna som säkerställer att du kan ge rätt tryck precis där det känns som bäst. Kurve är en superhjälte bland sexleksaker med ett enda uppdrag – söka efter din G-punkt.

Hot Octopuss Kurves noggrant utformade konturer hjälper dig att enkelt identifiera och rikta in dig på din G-punkt, medan den mjuka toppen säkerställer att du applicerar det perfekta trycket.

Specifikationer:

Funktioner: 5 vibrationslägen på både ”Treble”- och ”Bass”-vibrationerna vilka enkelt justeras på varsin sida av Kurves bas.

  • MaterialSilikon, ABS
  • Längd19,5 cm - Penetrerande 12,5 cm
  • BreddTopp: 4,25 cm - Skaft 3,5 cm
  • Drivs avUppladdningsbar: Litiumbatteri
  • EgenskaperLjudnivå: <40db Körtid: 2 timmar 100% vattensäker