GRLPWR The Must-Have Wand Set

950 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

GRLPWR x SWEDE co-lab Must-Have Wand-set är ett underbart och lyxig set som är ett måste i alla kvinnors leksakssamling!

Den lätta wanden har ett stort huvud som ger djup och oöverträffad vibrationsstyrka utan obehag med ett bedövande handtag.

Dess 10 olika vibrationsinställningar garanterar perfekt stimulering för varje humör och tillfälle. Setet innehåller ett 100% premium silikonfäste för stimulering av G-punkten och klitoris - samtidigt! Om du älskar intensiv G-punktions-action är detta den perfekta kombinationen för dig. Tacka oss senare!

Denna fantastiska wand är både vattentät och uppladdningsbar, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att vara nära ett eluttag (du kan ta med dig den vart som helst) och du kan till och med njuta av den i duschen!

Vårt mål med den här produkten var att skapa den absolut starkaste USB-laddningsbara wanden på marknaden, och vi tror att vi har uppnått just det. Nu är det din tur att ta reda på det! Använd den här produkten som ett njutningsverktyg under dina stunder av sololekar, eller tillsammans med en partner för att lägga till några spännande vibrationer i mixen!

Det kroppssäkra premiumsilikonmaterialet är doftfritt och ftalatfritt för att hålla dina mest känsliga delar lyckliga och friska.

Wanden är enkel att använda med sin on / off-knapp och +/- knappar som styr vibrationens intensitet.

För den bästa upplevelsen, rekommenderar vi att du använder det inkluderade premiumvattenbaserade glidmedlet Swede Aqua Comfort 60ml.

Rengör produkten med en mild tvål eller en leksaksrengörare efter användning och låt den torka innan den förvaras.

Den levereras i en lyxig presentförpackning som är perfekt för att ge bort till din partner!

Inkluderar:
GRLPWR Power Wand
G-punkt & klitoris tillbehör
USB-kabel
SWEDE Aqua Comfort 60ml Waterbased Premium glidmedel
GRLPWR Limited Edition Toy bag

Total längd Wand: 30cm
Diameter (huvud): 5cm
Omkrets (huvud): 17cm