Heating Bunny

725 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Otroligt rolig och kraftfullt vibrator med inbyggd värme! Dess båda motorer går otroligt tyst oavsett vilken av dess 9 hastigheter du väljer att köra dem i. Överdrag av mjukt premiumsilikon och flexibel på mitten för att anpassa sig och följa just din insida. Lättanvänd modell med bara två knappar, en för att starta och en för att växla mellan vibrationsprogrammen. Uppladdningsbart batteri som har bra batteritid, USB-laddkabel medföljer i förpackningen.


Starta staven utan att starta vibrationerna, och låt den ligga igång och värmas upp ett par minuter innan du använder den. Heating Bunny värms upp till 37 grader, och känns mer behagligt ljummen än jättevarm. De båda motorerna är placerade för att ge dig så mycket njutning som möjligt. En sitter uppe i toppen som ger vibrationer på djupet i vaginan, medan den andra sitter i den del som ligger mot klitoris.


En förstklassig modell både gällande material och komponenter, vilket gör den mycket driftsäker. Silikonet utanpå är superenkelt att hålla rent, och ger en lyxig och skönt sammetslen känsla.