Magic Egg 2.0 Rosa

375 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Känn dig levande och njut av ett högkvalitativt vibrerande ägg från Adrien Lastic's serie "Alive". Öka spänningen och stärk ditt sexliv på ett diskret och kraftfullt sätt tack vare den trådlösa teknologin som erbjuder njutning när och var du vill. Förutom att stoltsera med trådlös styrning och en räckvidd på upp till 10 meter så erbjuder ägget dig även tio sensationellt sköna vibrationslägen. Ägget fungerar lika bra i sängkammaren och soffan som på den spontana utflykten eller en weekend.

Fjärrkontrollen som bara har två knappar är lättskött där den övre startar/stänger av och den undre växlar mellan dess alla lägen. För lite extra spänning kan du lämna kontrollen till din partner medan själv har ägget i dig, på så sätt blir du glatt överraskad så snart han eller hon startar upp din njutning.

Den stora skillnaden mellan detta ägg och de flesta andra på marknaden är att detta drivs av en av de vanliga batterisorterna LR3 (ägget) och LR23 (kontrollen), det gör att batterierna är lättare att ersätta och håller en bättre livslängd än exempelvis klockbatterier. Batterier ingår till både ägg och fjärrkontroll och följer med i förpackningen. Delningen av ägget på mitten är inget som stör eller skaver i vaginan, de båda halvorna har en mjuk gummiring som tätar mellan sig.