I lager.

Palm Power Pocket Massager

375 kr

PalmPower Pocket är det senaste tillskottet av PalmPower Wand massager vibratorer!


PalmPower Pocket är en miniatyrversion av den klassiska PalmPower Wand massager, med jämförbar kraft och sammetslena massagehuvud i silikon.


PalmPower Pocket drivs av en multifunktionell, multispeed PowerBullet-vibrator som ger denna minimassager en otrolig styrka, vibratorn drivs av ett USB-uppladdningsbart batteri.


PalmPower Pocket levereras med en diskret förvaringsväska i silikon, och en USB-kabel. Massagehuvudet som är tillverkat av 100% silikon är avtagbart, vid t.ex. rengöring, PalmPower Pocket är utrustad med ett reselås som kan aktiveras vid behov.


Hur man använder PalmPower Pocket:


För att börja, se till att PalmPower®-pocket är laddad.

Om reselåset är aktiverat, tryck och håll ned strömbrytaren nedtryckt i 3 sekunder. Du kommer att känna 2 snabba vibrationer när den är upplåst.

Tryck på knappen en gång för att sätta på din PalmPower Pocket.

För att växla mellan funktionerna, tryck en gång på strömbrytaren. Funktionerna är i ordningen, låg, medium, hög, ultra, puls, uppgång och reta.

För att slå av din PalmPower, tryck och håll strömbrytaren nedtryckt i 2 sekunder.

För att aktivera reselåset "Tryck och håll" strömbrytaren nedtryckt i 3 sekunder. Du kommer att känna 2 snabba vibrationer för att låta dig veta att den är låst.