Palm Power Pocket Massager

375 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

PalmPower Pocket är det senaste tillskottet av PalmPower Wand massager vibratorer!


PalmPower Pocket är en miniatyrversion av den klassiska PalmPower Wand massager, med jämförbar kraft och sammetslena massagehuvud i silikon.


PalmPower Pocket drivs av en multifunktionell, multispeed PowerBullet-vibrator som ger denna minimassager en otrolig styrka, vibratorn drivs av ett USB-uppladdningsbart batteri.


PalmPower Pocket levereras med en diskret förvaringsväska i silikon, och en USB-kabel. Massagehuvudet som är tillverkat av 100% silikon är avtagbart, vid t.ex. rengöring, PalmPower Pocket är utrustad med ett reselås som kan aktiveras vid behov.


Hur man använder PalmPower Pocket:


För att börja, se till att PalmPower®-pocket är laddad.

Om reselåset är aktiverat, tryck och håll ned strömbrytaren nedtryckt i 3 sekunder. Du kommer att känna 2 snabba vibrationer när den är upplåst.

Tryck på knappen en gång för att sätta på din PalmPower Pocket.

För att växla mellan funktionerna, tryck en gång på strömbrytaren. Funktionerna är i ordningen, låg, medium, hög, ultra, puls, uppgång och reta.

För att slå av din PalmPower, tryck och håll strömbrytaren nedtryckt i 2 sekunder.

För att aktivera reselåset "Tryck och håll" strömbrytaren nedtryckt i 3 sekunder. Du kommer att känna 2 snabba vibrationer för att låta dig veta att den är låst.