Dorcel Baby Rabbit 2

999 kr

Tjejer, gör er redo! Här är vibratorn som har allt du kan önska dig och lite till. Baby Rabbit 2.0 är en rabbitstav som inte bara är en fröjd för ögat med sin snygga färgsättning i svart och guld.


Produkten är utrustad med en vibrator i kaninen som bjuder din klitoris på kittlande stimulans med någon av dess sju olika vibrationsmönster/styrkor. Den andra motorn roterar såväl stålkulor som toppen av massagestaven. Rotationerna av toppen gör att din g-punkt stimuleras med varje rörelse och varv. Stålkulornas roterande rörelser bjuder insidan av vaginan (slidväggarna) på en verklig åktur du sent kommer glömma.


Med denna rabbitstav lovar Marc Dorcel dig "himlen på jorden". Känn känslan av samtidiga rotationer, vibrationer och penetration. Produkten har en lagom storlek som passar såväl nybörjaren som den mer erfarna användaren.


Låt din partner leka och stimulera dig med staven medan du lutar dig tillbaka och bara njuter, eller använd den ensam under nästa onanisession. Hög kvalitet som dessutom klarar av lättare vattenstänk i exempelvis duschen.

Tot längd:

22 cm

Pen längd:

11 cm

Omkrets:

9,5 cm

Diameter:

3 cm

Material:

Silikon, ABS

Batterityp:

Uppladdningsbart