Satisfyer Love Breeze Ice Blue

599 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Satisfyer Love Breeze beröringsfri klitorisstimulering med tryckvågor. Snygg design och mycket lätthanterlig vibrator. Love Breeze är en idealisk tryckvågsvibrator att ta med på resor, smidig och enkel att förvara i en handväska. Med en sensuell kombination av tryckvågor och sprudlande undertryck stimuleras klitoris utan direktkontakt med 11 olika styrkor, vilka bekvämt kan styras via den intuitiva styrenheten. Pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Love Breeze stimuleringsdel som omsluter klitoris är tillverkat av 100 % supermjukt och hygieniskt kroppssäkert silikon. Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten och är lätt att rengöra. Använd Love Breeze tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel, så länge det inte är glyserinfritt.

Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.
Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:  
100% kroppssäker silikon och ABS-plast
11 program med tryckvågor
Nästintill ljudlös
Uppladdningsbart Li-Ion batteri
Magnetisk USB-laddare ingår
Enkel rengöring
Vattentät (IPX7)
Storlek: Längd: 9,8 cm Bredd: 4 cm Höjd: 5 cm
Vikt: 79 gram