Satisfyer Mono Flex Mauve

899 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Satisfyer Mono Flex rabbitvibrator stimulerar både klitoris och g-punkten och formar sig smidigt efter din kropp olikt andra vibratorer tack vare nya Silicone Flex Technology! Vibrationerna går att styra med en app eller intuitivt via kontrollpanelen. Ladda hem appen Satisfyer Connect från Satisfyer, koppla ihop den senaste teknologin med bluetooth och upplev stimulering på ett helt nytt sätt. Trendig teknik och smakfull design, en oslagbar kombination för modemedvetna och kräsna användare av sexleksaker. Appen erbjuder fri användning av alla funktioner. Möjligheterna är oändliga! Vibratorn är tillverkad av 100% kroppssäker silikon och utrustad med två nästintill ljudlösa och kraftfulla motorer. Det sömlösa och flexibla utförandet erbjuder en mycket behaglig användning samt att vibratorn är vattentät och uppladdningsbar. En styck USB-laddare ingår. Använd Mono Flex tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel, så länge det inte är glyserinfritt.

Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.
Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:
100% kroppssäker silikon och ABS-plast
Satisfyer app Connect tillgänglig för iOS och Android
Silikon Flex-teknik
Två separata motorer med viskningsläge (whisper mode)
50 vibrationskombinationer
Förinställda program kan redigeras
Kan användas utan app
Appen erbjuder ett oändligt utbud av program
Uppladdningsbart Li-Ion batteri. USB-laddare medföljer.
Enkel att rengöra
Vattentät (IPX7)
Storlek: Längd: 20,5 cm Bredd: 4,4 cm Höjd: 5,8 cm
Vikt: 185 gram