I lager.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

799 kr

Satisfyer Pro 2 Next Generation är utrustad med Satisfyers innovativa Air-Pulse teknologi, som stimulerar klitoris med allt från mjuka till intensiva tryckvågor och pulseringar. Med en ergonomisk design och 11 tryckvågsintensiteter erbjuder produkten en sensationellt lätt beröring och njutning. Ett perfekt utformat munstycke tillverkat av 100% kroppssäker silikon omsluter klitoris på ett mjukt och behagligt sätt. Munstycket är dessutom lätt att rengöra med vatten och tvål. Den nya generationens Satisfyer Pro 2 är utrustad med integrerat uppladdningsbart batteri och är därför miljövänlig. Den medföljande magnetiska usb-laddningskabeln kan vid behov kompletteras med en nätadapter på 5 V. Produkten är kraftfull, tyst och vattentät. Pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Använd Pro 2 Next Generation tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara den silkeslena silikonytan ska du undvika att använda silikonbaserade glidmedel, så länge det inte är glyserinfritt.

Rengöring: Tack vare dess vattentäta efterbehandling (IPX7) är produkten enkel att hålla ren och förblir hygienisk. Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.
Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Efter rengöring förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:
100% kroppssäkert silikon
100% kroppssäker silikon och ABS-plast
Tyst läge
Vattentät (IPX7)
11 tryckvågsintensiteter
Tryckvågs- och beröringsfri klitorisstimulering
Magnetisk USB-laddningskabel ingår
Laddningsbart Li-ion batteri
Lätt att rengöra
Vikt: 174.7 gram
Storlek: 16,5 x 4,6 x 6,5 cm