I lager.

Satisfyer Pro Deluxe Next generation

599 kr

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation är en smart high-techvibrator som stimulerar klitoris med tryckvågor och pulseringar. Den är helt vattentät. Deluxe har en mycket stark motor och 11 tryckvågsintensiteter som skapar en sensationell njutning med lätt beröring. Den optimala designen av reglaget gör att du smidigt kan växla mellan de olika intensiteterna och garanterar på så sätt att du får maximal njutning. Pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Använd Pro Deluxe Next Generation tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara den silkeslena silikonytan ska du undvika att använda silikonbaserade glidmedel, så länge det inte är silikonfritt.

Rengöring: Tack vare dess vattentäta efterbehandling (IPX7) är produkten enkel att hålla ren och förblir hygienisk. Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.
Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Efter rengöring förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:
100% kroppssäker silikon och ABS-plast
11 tryckvågsintensiteter
Vattentät (IPX7)
Tryckvåg och beröringsfri klitorisstimulering
Magnetisk USB-laddningskabel ingår
Laddningsbart Li-ion batteri
Lätt att rengöra
Vikt: 92,1 gram
Storlek: 12,4 x 4,7 x 4,7 cm