I lager.

Satisfyer Pro + G-Spot Rabbit

699 kr

Satisfyer Pro + G-spot Rabbit erbjuder en unik kombination av tryckvågsstimulering och klassiska vibrationer. Med sin speciella vakuumteknik stimuleras klitoris med hjälp av tryckvågor som ger en beröringsfri massage. Det runda munstycket omsluter klitoris, som har ersatt de klassiska kaninöronen och i kombination av stavens utformning mot g-punkten kommer du att uppleva en orgasm som du sent glömmer. De två separata motorerna erbjuder 10 vibrationsmönster och 11 pulseringsnivåer och kontrolleras enkelt med en knapptryckning. Du kan således skräddarsy njutningen efter eget tycke och smak. Satisfyer Pro G-Spot är också oerhört tyst och dess ergonomiska formgivning sitter bekvämt i din hand. Produkten är vattentät och uppladdningsbar, USB-laddare ingår. Pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Använd Pro G-spot Rabbit tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara den silkeslena silikonytan ska du undvika att använda silikonbaserade glidmedel, så länge det inte är glyserinfritt.

Rengöring: Tack vare dess vattentäta efterbehandling (IPX7) är produkten enkel att hålla ren och förblir hygienisk. Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.
Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Efter rengöring förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:
100% kroppssäker silikon och ABS-plast
Vattentät (IPX7)
Två separata motorer med viskningsläge (whisper mode)
11 pulseringsnivåer och 10 vibrationsmönster
Uppladdningsbart Li-Ion batteri. USB-laddare medföljer.
Vikt: 200 gram
Storlek: 22,0 x 4,3 x 7,3 cm