I lager.
Antal: 3

Satisfyer V Balls

499 kr

Satisfyer V Balls dubbla knipkulor består av tre olika vikter. Setet vänder sig till dig som redan har erfarenhet av bäckenbottenträning. Börja träningen med den lättaste vikten och öka träningen allt eftersom styrkan ökar. Knipkulorna är tillverkade av 100% kroppssäkert silikon. De är lätta att föra in och ännu enklare med ett vattenbaserat glidmedel av bra kvalitet. Med hjälp av snöret är knipkulorna enkla att dra ut efter genomfört träningspass. Lätta att rengöra med varmt vatten och mild tvål. Produkten har ett (1) års garantitid.

Att träna med knipkulor 15 minuter om dagen hjälper dig att bygga mer kontroll, känslighet och ger i sin tur starkare orgasmer. Regelbunden träning av bäckenbottens muskulatur leder även till en förbättrad intim hälsa, ökad blåskontroll och postnatal återhämtning.

Vid obehag använd ej knipkulor, det ska vara enkelt och smärtfritt. Konsultera alltid med din gynekolog eller barnmorska för fortsatt användning. Knipkulor bör undvikas under graviditet samt direkt efter förlossning, kirurgiska ingrepp och under menstruation. Vid allvarliga besvär som vaginism eller andra liknade problem, rekommenderas inte användning av knipkulor.

PRODUKTFAKTA:
Material: 100% kroppssäkert silikon
Färg: rosa, röd, turkos
Vikt: 79,3 g (normal), 114,1 g (erfaren), 150,3 g (avancerad)
Diameter: 33,8 mm
Längd: 156,5 mm
Höjd: 30,8 mm