Satisfyer Wand-er Woman Purple

699 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Satisfyer Wand-er Woman är en uppladdningsbar massageapparat med flera olika möjligheter till njutning. Med sin XXL-storlek är användningsområdet hela kroppen och kan användas till mer än att bara stimulera klitoris. Bakom det lena och mjuka silikonhuvudet döljer sig en kraftfull motor som löser upp stelhet och spänningar i kroppen. Satisfyer Wand-er Woman passar alla kroppsdelar och du kan välja mellan 50 vibrationskombinationer, som består av 10 rytmer och 5 intensiteter. Vibratorn är tillverkad av 100% kroppssäker silikon och dessutom vattentät (IPX7). Använd Wand-er Woman tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel, så länge det inte är glyserinfritt och massageoljor.

Rengöring: Tack vare dess vattentäta efterbehandling (IPX7) är produkten enkel att hålla ren och förblir hygienisk. Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.
Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Efter rengöring förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:
Material: 100% kroppssäker silikon och ABS-plas 50 vibrationskombinationer
Uppladdningsbart Li-Ion batteri Magnetisk USB-laddare ingår
Vattentät (IPX7)
Enkel att rengöra
Storlek: Längd: 34 cm Bredd: 5.7 cm Höjd: 7.8 cm
Vikt: 647 g