Svakom Edeny

995 kr

SVAKOM Edeny- Kraftfull, elegant och liten. Denna eleganta trosvibrator kommer med specialsydda spetstrosor med snörning i sidorna, anpassade för att hålla Edeny på plats.

Den appstyrda SVAKOM Edeny är den perfekta kombinationen av lust och lyx. Den förförande kurvade designen passar det intima området till perfektion vilket ger oändlig njutning.

Edeny passar perfekt i spetstrosan som medföljer men ligger även bekvämt i handflatan så ni kan njuta av en upphetsande helkroppsmassage som förspel.

Från start, om du bortser från appen, har SVAKOM Edeny 11 vibrationslägen. Med appen kan du njuta av dessa 11 lägen i 9 olika intensiteter och mycket mer.

Med SVAKOM-appen får du fler funktioner och en helt ny värld för njutning öppnar sig. Den som har kontrollen kan ändra vibrationerna genom att måla mönster med fingrarna över skärmen, synka vibrationerna till musik eller ljud och mycket mer. Njut med vem du vill, oavsett om ni är tillsammans eller njuter på distans.

Oavsett om du är i ett långdistansförhållande eller bara vill ta din solo-njutning till nästa nivå är SVAKOM Edeny något för dig.

SVAKOM Edeny är otroligt tystgående, under 50db, för att du ska kunna njuta diskret även i offentliga sammanhang. Varför inte under en middagsdejt med din partner?

Edeny är designad med den mest sofistikerade tekniken och allt är förpackat i ett vattentätt material som gör det superenkelt att rengöra och den till en utmärkt allierad när du är i badkaret, duschen eller jacuzzin.

SVAKOM är en perfekt korsning mellan avancerad teknik och elegant design. Alla SVAKOMs njutningsprodukter är omsorgsfullt designade för att du ska njuta fullt ut av ditt sexliv.

Funktioner:

  • App-styrs via Bluetooth-anslutning
  • Kommer med specialdesignade spetstrosor med snörning i sidan
  • Diskret njutning var du än är
  • 11 förinställda vibrationslägen – fler vibrationsmöjligheter med appen
  • Tystgående - under 50db
  • Uppladdningsbar
  • 100% vattentät, iPX7