I lager.

Satisfyer Dual Kiss Purple

799 kr

Satisfyer Dual Kiss Purple har inte bara en utan två fantastiska funktioner. Denna mångsidiga lufttrycksvibrator erbjuder både klitorisstimulering med tryckvågor eller G-punktstimulering med klassiska vibrationer. Äntligen kan du kombinera bägge funktionerna i en och samma produkt. Munstycket som stimulerar klitoris och skaftes lätt böjda form stimulerar G-punkten. De båda motorerna kan hanteras oberoende av varandra.

 Vibrationerna går att styra med en app eller intuitivt via kontrollpanelen. Ladda hem appen Satisfyer Connect från Satisfyer, koppla ihop den senaste teknologin med bluetooth och upplev stimulering på ett helt nytt sätt. Trendig teknik och smakfull design, en oslagbar kombination för modemedvetna och kräsna användare av sexleksaker. Appen erbjuder fri användning av alla funktioner. Möjligheterna är oändliga! Vibratorn är tillverkad av 100% kroppssäker silikon och utrustad med två nästintill ljudlösa och kraftfulla motorer. Det sömlösa och flexibla utförandet erbjuder en mycket behaglig användning samt att vibratorn är vattentät och uppladdningsbar. En styck USB-laddare ingår.

 Använd Dual Kiss tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel. Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats.

PRODUKTDATA: 

Produkten har ett (1) års garantitid Material: 

100% kroppssäker silikon och ABS-plast Satisfyer App Connect tillgänglig för iOS och Android Appen erbjuder ett oändligt utbud av program Kan användas utan App

 Två separata motorer med viskningsläge (whisper mode) Förinställda program kan redigeras 11 tryckvågsintensiteter 10 vibrationsprogram 

Uppladdningsbart Li-Ion batteri 

Magnetisk USB-laddare ingår 

Vattentät (IPX7) 

Storlek: Längd: 19 cm Bredd: 3,8 cm Höjd: 6,55 cm