Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

925 kr

 Spännande 2-i-1 stav för henne som erbjuder det bästa av två världar i en och samma produkt. Få den ultimata upplevelsen via penetration, samtidigt som produkten ger dig stimulering via tryckvågor. Produkten ger stimulering av din klitoris på djupet, som tillsammans med den penetrerande delen ger maximal stimulans där orgasmerna inte är långt borta. Bland det skönaste du kan köpa när det kommer till sexleksaker för henne.


Ergonomisk form som samtidigt kommer åt och frestar din G-punkt. Gjort av mjukt och härligt silikonmaterial som glider och följer vaginans insida. Avsmalnande topp för enklast möjliga införande. Stavens motor i den penetrerande delen erbjuder dig tre fasta samt sju rytmiska vibrationslägen, som ger djupa vaginala vibbar.


Låt klitorisstimulatorn ta hand om ditt mest känsliga område med sensuella tryckvågor. Delen för klitoris kan köras i elva olika intensitetsnivåer. Extremt tyst gång och en vattentålig finish som även låter den följa med in i duschen. Silikonringen vid klitorisstimulatorn är avtagbar för att kunna rengöras grundligt och/eller bytas ut vid behov. Laddas via medföljande USB-kabel i din dator eller via adaptern till din mobilladdare.

Tot längd:

22,5 cm

Pen längd:

11 cm

Diameter:

2,8-3,5 cm

Batterityp:

Uppladdningsbart