I lager.

Satisfyer Supernova Rose

999 kr

Satisfyer Supernova är en rabbit vibrator utöver de vanliga som skämmer bort dig med sensuella tryckvågor och kraftfulla vibrationer. Vibratorn anpassar sig till din anatomi och erbjuder på så sätt individuell njutning. Det elegant böjda skaftet masserar G-punkten med genomträngande vibrationer, samtidigt som tryckvågorna från utsidan ger en djup klitorisstimulans, kombinationen ger fantastiska orgasmer. Tack vare silikonflex-tekniken och en kedjelänk inuti produkten kan du enkelt justera Satisfyer Supernova, så att tryckvågsvibratorn träffar din ”hot spot” perfekt och ger dig extra intensiva vibrationer. 

Handtaget är också något bredare, så att du inte tappar greppet. De två kraftfulla motorerna kan också styras oberoende av varandra, och erbjuder med sina 10 vibrationsprogram och 11 intensiteter, otaliga kombinationer och omväxlande moment. Satisfyer Supernova är tillverkad av 100% kroppssäker silikon och stimulerar därför dina erogena zoner särskilt försiktigt både från insidan och utsidan. Med en vattentät yta (IPX7) är den också lämplig för användning i duschen eller i badkaret. Använd Satisfyer Supernova tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara den silkeslena silikonytan ska du undvika att använda silikonbaserade glidmedel.

Rengöring: Tack vare dess vattentäta efterbehandling (IPX7) är produkten enkel att hålla ren och förblir hygienisk. Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Efter rengöring förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

 PRODUKTDATA: 

• Produkten har ett (1) års garantitid

 • 100% kroppssäker silikon och ABS-plast

 • Flexibelt formbar

 • Vattentät (IPX7)

 • 2 separata styrbara motorer med viskningsläge (whisper mode) 

• 10 vibrationsmönster och 11 intensiteter

 • Uppladdningsbart Li-Ion batteri.

 Magnetisk USB-laddare medföljer. 

 • Storlek: 17,0 x 9,2 x 3,7 cm