Vibrating Mini Sex Ball

629 kr

Blås upp, sitt på den och njut av den vilda träningen! King Cock Vibrerande Mini Sex Ball är ingen vanlig träningsboll ... Det är en uppblåsbar kudde för pushin 'som låter dig glida över en verklig King Cock dildo, för den mest realistiska ritt någonsin. Välj en inställning på multifunktionsratten och njut av dem kraftfulla vibrationerna som levereras av dildon.


Mini Sex Ball är tillverkad av lätt vinyl som också är lätt att rengöra. Har två handtag som gör att du kan komma närmare och djupare än någonsin tidigare. Luftförseglingsventilen gör uppblåsningen av Mini Sex Ball en snap - lägg bara till luft och du är redo att rocka. Placera bollen på en jämn yta, välj önskad vibration och håll fast. Bäst av allt är uppblåsbara Mini Sex Ball gjord för att spela hårt med- det rymmer upp till 200 lbs. och kommer inte att släppa dig ner när åtgärden värmer upp. Upplev spänningen och utforska dina djupaste fetishiska fantasier!


The King Cock dildo ingår är en av de mest sålda amerikanskgjorda dildorna i världen, och den är speciellt utformad för att passa Mini Sex Balls super starka vibrator i mitten. Varje ven, varje del och varje huvud är noggrant handgjord med utsökta detaljer för att ge dig den mest realistiska upplevelsen som någonsin föreställts. Made in Pipedream's state-of-the-art gummi tillverkningsanläggning, är varje King Cock ftalatfri, latexfri, kroppssäker och hypoallergen. Bäst av allt är King Cock stolt gjord i USA så att du kan njuta av varje mästerverk med tillförsikt.