Womanizer Duo Black

2 099 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Dubbelt nöje med Womanizer Duo.


Womanizer Duo har den perfekta kombinationen av klitoris- och G-punktstimulans. Duo är för den som letar efter något väldigt speciellt.


Womanizer™ Duo stimulerar på två sätt samtidigt: Varsamma luftpulseringar kittlar klitoris medan vibrationer masserar G-punkten. Duo ger en njutning man aldrig känt förut.


En perfekt kombination av klitoris- och G-punktstimulering


Den innovativa Pleasure Air™ Technology har tagits fram speciellt för kvinnan och hennes kropp. Den kittlar klitoris med sugande och masserande förändringar i lufttryck. Samtidigt stimulerar vibratorn G-punkten med den starka motorn.


Klitorisstimulatorn har en Smart Silence™ Technology vilket innebär att Womanizer Duo bara går igång när den kommer i kontakt med huden. Fram till dess är den i standby-läge och återgår till standby-läge när Duo inte är i kontakt med kroppen längre.


Hitta den perfekta stimuleringen- Även om det betyder olika stimulans varje gång. Både klitorisstimulatorn och vibratorn i Duo har 12 olika nivåer – allt från försiktiga kittlingar till vild och eggande passion. Men det är inte allt, den kraftfulla vibratorn har även tio olika stimuleringsmönster. Denna mångfald på njutning gör Duo till den optimala njutningspartnern.


Funktioner:


Pleasure Air™ teknologi I 12 nivåer

Vibrator i 12 olika nivåer samt 10 olika vibrationsmönster

Smart Silence™

Standby läge

Extra stimulations-munstycke i stl L

Förvaringspåse

Användarmanual i 11 olika språk

Förpackning dimensioner: 230mm x 204mm x 75mm

Totalvikt inkl. Förp.: 890g

Produkt vikt: 268g

Körtid: 120 min

Laddningstid: 120 min