Womanizer Premium Red/Gold

1 999 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Womanizer har tagit världen med storm sen den kom ut på marknaden tack vare sin helt enastående förmåga att få kvinnor att njuta.


Premium – Womanizer’s nya signatur-modell med den älskade patenterade Pleasure Air-teknologin, autopilot och Smart Silence! Både teknik och design har finslipats i modellen Premium och produkten är ännu enklare att hålla och njuta av. De 12 olika intensitetsnivåerna har en stor skillnad från modellen W500 då den lägsta nivån är mycket mildare och den högsta mycket mer intensiv än de på W500.


Womanizer är otroligt mild och ändå en av de mest kraftfulla klitorisstimulatorer som finns på världsmarknaden idag. Den revolutionerande tekniken i Womanizer gör det möjligt för dig att stimulera klitoris utan direktkontakt, Womanizer använder istället tryckvågs-impulser som suger och stimulerar din klitoris. Impulserna har 12 intensitetsnivåer som justeras genom ett enkelt knapptryck.


Med Womanizer får du orgasmer som fram tills nu har varit svårt att uppnå på samma sätt, så tätt inpå varandra och så kraftfulla. Många kvinnor får en helt ny slags orgasm tack vare den intensiva stimulationen, det är inte ovanligt att orgasmerna får en helt ny nivå, håller längre och kommer snabbare. Med Womanizer till hands har du aldrig långt till multipla orgasmer.


Autopilot


I autopilotläget kan du bara lägga dig tillbaka och njuta av Womanizer medan intensiteten varierar slumpmässigt mellan intensitetsnivåerna. Orgasmen kan försenas tack vare det finjusterade mönstret och många kvinnor kan uppleva en mer intensiv orgasm på grund av detta. Autopiloten kan du njuta av i 3 olika lägen


Smart Silence


Den här funktionen innebär att Womanizer bara sätts på när den nästan är i kontakt med huden. Om du lägger den på ena sidan slår den av sig genast och sätts på när den kommer i närheten av hudkontakt igen.


Notera: Womanizer stänger automatiskt av sig efter ca 30 minuter för att förhindra överhettning. Du kan sedan njuta igen i 30 minuter när den har kylts ner.


12 olika intensiteter

Patenterad Pleasure Air-teknologi

100% vattentät (IPX7 standard)

Tyst motor (under 40dB)

Autopilot-mode

Smart Silence funktion

Laddningstid 120 minuter

Körtid 240 minuter på medelnivå

Bruksanvisningar på 8 språk

Mått: 155 x 50 x 35 mm

2 års garanti

Förvaringspåse och två storlekar på munstycken i medicinskt silikon medföljer.