Fleshlight Vibro

1 189 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Fleshlight - Världens mest sålda sexleksak för män.


 


Fleshlight är framtagen för att på bästa sett stimulera mannens penis, det mjuka töjbara SuperSkin-materialet liknar och känns som en kvinna från det att man tränger in och ända ner till basen.


Flleshlight Vibro kommer med tre härligt vibrerande Flexhlight Bullets som kan placeras precis vid öppningen.


Modellen Pink Lady Vibro Touch har en textur utformad med massor av koncentriska fingrar placerade längs med kanalen som trycker och drar sig mot dig samtidigt som de bär vibrationerna från Fleshlight Bullets till mitten av hylsan.


Tillägget av de vibrerande Fleshlight Bullets ökar känslan under användning, men de stramar även avsevärt åt ingången. Anpassa upplevelsen genom att experimentera med en, två eller alla tre bullets för att justera hur trång man vill ha den och vilka vibrationer som är den perfekta kombinationen.


Fleshlight-hylsan är utformad som en ficklampa vilket gör den lätt att ta med eller förvara i hemmet utan att avslöja vad för härligheter som döljer sig i tuben.


Materialet SuperSkin är Fleshlights patenterade material och känns precis som den äkta varan. SuperSkin är otroligt slitstarkt och har ett "minne" så att det kan användas om och om igen utan att tappa formen.


 


Ett litet tips är att först värma upp Fleshlight till kroppstemperatur vilket ger en än mer naturtrogen känsla!


Fleshlight är konstruerad så att man själv kan öka och minska suget i vaginan.


Fleshlight är lätt att hålla ren; ta bara ut den inre sleeven och skölj.  Använd med fördel även Fleshlight Fleshwash och Fleshlight Renewing Powder. Med rätt skötsel har man en bästa vän för lång tid framöver.


3 vibrerande Fleshlight Bullet

10-pack LR44 Batterier

Textur: Touch

Öppning: Lady