Fleshlight Ice Lady

998 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Fleshlight - Världens mest sålda sexleksak för män.


 


Fleshlight är framtagen för att på bästa sett stimulera mannens penis, det mjuka töjbara SuperSkin-materialet liknar och känns som en kvinna från det att man tränger in och ända ner till basen.


Fleshlight Ice är även den utformad som en ficklampa men är helt genomskinlig, likaså sleeven av SuperSkin, detta gör så att man kan se sin penis under tiden man njuter av sin Fleshlight


Modellen Fleshlight Ice Crystal har en inre textur som har utformats för att stimulera penisen med distinkta sensationer genom hela kanalen. Den unikt formade kanalen gör att man upptäcker nya nyanser av njutning varje användning.


Materialet SuperSkin är Fleshlights patenterade material och känns precis som den äkta varan. SuperSkin är otroligt slitstarkt och har ett "minne" så att det kan användas om och om igen utan att tappa formen.


 


Ett litet tips är att först värma upp Fleshlight till kroppstemperatur vilket ger en än mer naturtrogen känsla!


Fleshlight är konstruerad så att man själv kan öka och minska suget i vaginan.


Fleshlight är lätt att hålla ren; ta bara ut den inre sleeven och skölj.  Använd med fördel även Fleshlight Fleshwash och Fleshlight Renewing Powder. Med rätt skötsel har man en bästa vän för lång tid framöver.


25 cm.