Fleshlight Girls Jenna Haze Lotus

998 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Porrstjärnorna står i kö för att bli avgjutna till en Fleshlight så att gemene man kan njuta av henne hemma. Nu har Jenne Haze låtit gjuta av sin vagina till en Fleshlight.


Modellen Fleshlight Girls Lotus är framtagen för att likna känslan av vaginalt samlag så mycket som möjligt. Till en början är ingången väldigt trång och blommar sedan ut i en större, mer komfortable kanal. Lotus är precis som sin mänskliga motpart. Fleshlight Girls-serien har hylsor som är i en fin vit, pärlemorskimrande färg.


Materialet SuperSkin är Fleshlights patenterade material och känns precis som den äkta varan. SuperSkin är otroligt slitstarkt och har ett "minne" så att det kan användas om och om igen utan att tappa formen.


Fleshlight-hylsan är utformad som en ficklampa vilket gör den lätt att ta med eller förvara i hemmet utan att avslöja vad för härligheter som döljer sig i tuben.


Fleshlight är framtagen för att på bästa sett stimulera mannens penis, det mjuka töjbara SuperSkin-materialet liknar och känns som en kvinna från det att man tränger in och ända ner till basen.


 


Ett litet tips är att först värma upp Fleshlight till kroppstemperatur vilket ger en än mer naturtrogen känsla!


Fleshlight är konstruerad så att man kan öka och minska suget.


Fleshlight är lätt att hålla ren; ta bara ut den inre sleeven och skölj.  Använd med fördel även Fleshlight Fleshwash och Fleshlight Renewing Powder. Med rätt skötsel har du en bästa vän för lång tid framöver.


Längd 25 cm.