Fleshlight Girls Ella Hughes

995 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Ella Hughes föddes i juni 1995, i Southampton England. Här är porrstjärnan som gav upp en lovande karriär som advokat, för att uppfylla sina drömmar som en globalt erkänd superstjärna framför kameran. Ella är en smart tjej som tog vägen från att vara en toppstudent i juridik - till att bli en toppstudent av sex.


"Jag trodde alltid att jag skulle bli advokat, men när jag studerade juridik mitt första år på universitetet förändrades saker" sa Ella Hughes i en artikel för BBC.


”Jag arbetade så hårt med föreläsningar från 9 till 19 varje dag - jag ville istället hitta ett sätt att tjäna pengar. Jag behövde egentligen inte pengarna eftersom jag hade studielån, men jag hatar att vara beroende av andra människor och ville tjäna mina egna pengar. När en vän berättade för mig om kontant betalning hos en amatörfotograf tog jag chansen.”


Det var allt som krävdes för att bli en av de mest populära porrstjärnorna i historien på kort tid. Det kan tyckas vara en konstig väg för vissa, men för en nyfiken och söt tjej som Ella Hughes har den grova vägen framåt aldrig varit något hinder.


"Jag har haft vissa reservationer, för jag visste att det skulle vara svårt att bedriva en karriär som advokat samtidigt som jag gick in i porren", tillägger Ella. ”Men jag har alltid varit ganska sexuellt öppen. Jag brukade åka till BDSM-fester, och jag älskar sex, så i slutändan bestämde jag mig för att bara prova det, ”berättade hon till BBC.


Fleshlight Girls är exakta avgjutningar av världskända porrstjärnor, kort och gott så nära den äkta vara man kan komma.