Fleshlight Girls Lana Rhoades

995 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Lana Rhoades, det unga bombnedslaget till porrstjärna som kanske är mest känd för sina otroliga blå ögon och läckra kropp. Hon är uppväxt i en liten stad utanför Chicago och uppfostrad av sina extremt religiösa föräldrar. Hon är en av de yngsta tjejerna någonsin som gjort ett samarbete i form av avgjutning med Fleshlight. Lana gjorde bra ifrån sig i skolan och är egentligen en typisk amerikansk brud som växte upp med gymnastik, sport och cheerleading. Efter puberteten var det uppenbart för Lana att hon hade ett naturligt, otroligt sexuellt behov i sig.


Hon började titta på porrfilm tidigt, redan på gymnasiet och pratade Jesse Rogers, Jesse Jane och Anikka Albrite som var lite av hennes idoler. En öppensinnad och fri Lana förlorade sin anala oskuld först, följt av hennes vaginala oskuld. Efter gymnasiet gick Lana sin egen väg för att tjäna sina egna pengar ute i världen. Hon började som servitris på Tilted Kilt, där kom hon snabbt på att hon kunde tjäna mer pengar ju trevligare och flirtigare hon såg ut och agerade.


Vid 18 års ålder bestämde Lana att hon var redo att följa sina idoler från porrfilmernas fotspår. Hon gjorde solomodellering för FTV Girls och började strippa. Med tiden började Lana bli ett känt namn och en mycket eftertraktad porrstjärna, inte bara för sitt utseende utan också hennes förmåga att utöva många olika genrer - lesbisk, hardcore, interracial och många fler. Mycket mer än så har hon inte hunnit med, utöver att vinna priser i både AVN, Night Moves, XBIZ och XRCO. Är du nyfiken på att känna hur underbart skön hennes vagina är? Nu har du chansen!