Rebel Vibrerande & Sugande Masturbator

1 625 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

 Underbart skön och mjuk masturbator som erbjuder dig som man både vibrationer och en sugande effekt. Flexibelt och mjukt material som töjer och anpassar sig efter din penis, för att maximera den stimulerande känslan. Den mjuka innerdelen är strukturerad på insidan med ribbor, samt är uttagbar för rengöring.


Den vibrerande effekten hos produkten är lite svagare, medan sugfunktionen är grymt stark. Sugfunktionen kan köras manuellt och suger i samband med att du trycker på knappen på baksidan. Produkten suger fullt tills du släpper knappen, den håller då kvar vakuumet tills du trycker på knappen på andra sidan som släpper på trycket.


Produkten är uppladdningsbar, och har ett lock som skruvas på som skydd när den inte används. Totalt erbjuder denna produkt dig fyra olika vibrationsprogram, samt tre sugande lägen. Upptäck och njut av dess funktionen var för sig eller använd dem samtidigt. USB-kabel för uppladdning ingår.


Knapp 1: startar vibratorn, flera tryck ökar styrkan.

Knapp 2: startar produkten, hålls inne ca 3 sekunder.

Knapp 3: startar den automatiska sugfunktionen som suger och släpper efter likt en riktig avsugning. Flera tryck på knappen ändrar hastighet.

Tot längd:

21,5 cm

Pen längd:

13 cm

Material:

ABS, TPE

Batterityp:

Uppladdningsbart