Main Squeeze Julia Ann

795 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

En värdig utmanare till de populära lösmusarna från Fleshlight Girls. Serien Main Squeeze är även dem från ett välkänt amerikanskt märke, Doc Johnson. Här får du en perfekt (och exakt) avgjutning av porrstjärnan Julia Ann's vagina. Modellen är utformad för att lägga kraften och njutningen i dina händer. Det unika med just Main Squeeze är det klämbara greppet och sug-justerande locket som låter dig variera känslan med varje stöt in och ur henne.


Strukturerad insida som är gjord för att efterlikna vaginans insida, kombinerat med en direkt avgjutning från Julias blygdläppar och utsida. Varje produkt från Main Squeeze har sin unika insida, för en annorlunda men ändå realistisk känsla likt riktigt sex hos allihopa. Det hårda skalet gör att den både kan hållas i, men också monteras mellan exempelvis soffkuddarna för en mer realistisk känsla.


Produkten har två lock, ett baktill för att justera den sugande effekten samt ett framtill som skyddar materialet mot smuts när den inte används. När du lekt klart skruvas locken fram och bak av och låter dig skölja vatten rakt igenom för ett hygieniskt användande även nästa gång. Den största skillnaden mellan Main Squeeze och Fleshlight är den avlånga klämplattan i mitten som mäter 12 x 4 cm, denn låter dig använda fyra fingrar för att trycka in den och ge en extra tajt känsla. Supermjuk i materialet och otroligt skön i känslan.

Tot längd: 23 cm
Pen längd: 20 cm