Mini Masturbator Rosa

95 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Sensuell och härligt mjuk pocket-pussy med flexibelt material. Här får du en produkt med genomgående, strukturerad tunnel som gör runkstunden betydligt skönare. Det flexibla materialet som omsluter din penis och ger en tight känsla oavsett vilken storlek du har. Det bästa av allt, kanalen är genomgående vilket gör den lätt att skölja rakt igenom för att tvätta ren efter användning.


Dra den fram och tillbaka, och förtrollas av dess intensiva känsla tills du exploderar i en härlig orgasm. Lätt klibbig yta som ger ett bra grepp under hela "åkturen". Mini-masturbatorn fungerar självklart även utmärkt att använda under förspel tillsammans med din partner. Produktens material drar snabbt åt sig din kroppstemperatur, och känns efter en stunds användning bara ännu skönare. Kombinera den med valfritt vattenbaserat glidmedel för bästa känsla.


Rengörs med vanlig mild tvål och vatten, produkten bör även desinficeras av rengöring med alkohol för att minimera risken för bakterietillväxt. Produkten är 6 cm i diameter på framsidan med vaginaöppningen, och 3,5 cm i diameter i bakkant. Levereras i en neutral, förseglad påse.

Tot längd: 10,5 cm
Pen längd: 10,5 cm
Omkrets: 11-14 cm
Diameter: 3,5-6,5 cm
Material: TPE