Pretty Love Hedy

325 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Lösvagina i diskret behållare med lock och sugpropp. Sugproppen fäster på alla plana ytor.

Insatsen är formad som en mjuk och skön vagina med en skönt strukturerad och stretchig insida, både knottrig och räfflad. Tunneln upplevs lite tightare i modellen när den ligger i behållaren. Insatsen är löstagbar för praktisk rengöring. Insatsen är ca 17 cm lång och 6,5-4 cm i diameter (bredare upptill).

Då hela behållaren är sluten och insatsen inte har ett hål rakt igenom, skapas ett skönt vacuum inuti när den används och det gör njutningen ännu mer intensiv. Plastbehållaren har en räfflad del för att den ska vara lätt att greppa om du vill hålla i den själv när du använder den.

Inuti behållaren, på utsidan av den mjuka vagina-insatsen finns en minivibrator med ett vibrationsläge instoppad. Med ett enkelt knapptryck trycker du igång/stänger av vibratorn. Perfekt för dig som vill förhöja njutningen ytterligare med vibrationer. Vibratorn drivs på 3 st knappcellsbatterier (medföljer).

Tänk på använda vattenbaserat glidmedel när du använder lösvaginan! Talka gärna in insatsen efter användning så håller den längre (en liten flaska talk medföljer).