Pumped Beginner Deluxe

375 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

En lite bättre modell av penispump där pumphandtaget ger bästa sugförmåga för maximerat vakuum i kammaren. Utöver själva pumpen så medföljer till denna modell även den prisbelönta potensringen Infinity. Ringen av töjbart silikon säkerställer att du behåller ditt nya större stånd även efter pumpandet.


Kliniska studier har visat att hjälpmedel för erektionen som jobbar med vakuum, ger direkt effekt. Enligt American Urological Association kan penispumpar även vara användbara i fall där potenshöjande läkemedel inte fungerat! Många läkare ser på penispumpen som en säker, effektiv och kostnadseffektiv behandling för erektil dysfunktion, och säger att långvarig användning av vakuumpumpar kan stärka penisens funktion permanent. Andra fördelar med att använda penispumpar är bland annat även fördröjd utlösning, förbättring av sexuell lust, och självklart upprätthållande av längre och hårdare erektioner.


Denna modell är helt transparent och har även en mätskala utmed cylindern så att du kan se storleken öka centimeter för centimeter. Slangen har en generös längd av 25 cm. Hylsan som sluter tätt kring din penis är gjord av mjukt silikon för högsta komfort. Låt dig bli överraskad gång på gång över hur mycket storleken faktiskt ökar! Lättanvänd modell med tvåfinger-fattning och snabbventil som låter dig släppa in luft i kammaren på nolltid.