Rebel Automatic Penis Pump

759 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Rebel Automatisk Penispump är den perfekta penispumpen för dig som vill få en större penis med maximerad hårdhet. Här slipper du pumpa för hand, produkten gör jobbet åt dig. Med en knapptryckning byggs vakuumet upp i kammaren, vilket gör att blodet tvingas ut i penis med maximerat stånd som resultat. Tack vare att cylindern är transparent kan du själv hela tiden se hur din penis växa sig större. Cylindern har även en funktionell mät-skala som gör att du alltid har koll på storleken.

När maximal storlek är uppnådd släpps trycket i kammaren ut genom att den andra knappen trycks in. Du bibehåller ditt nya stånd enklast genom att trä en penisring kring roten. Bästa effekt för starkare erektion uppnås genom att pumpen används regelbundet. Trots sin effektiva motor är denna penispump förvånansvärt tystgående, och upplevs inte alls störande.

Ingången har en mjuk ring av silikon som sluter helt tätt mot huden, vilken också är löstagbar för rengöring. Passar alla penisar som har en diameter mellan 2,8 - 5 cm, samt är maximalt 16 cm långa. Pumpen har bra energiförbrukning och drivs av två helt vanliga LR6 / AA batterier.

Produktinformation

Tot längd:

24 cm

Pen längd:

16 cm

Omkrets:

17 cm

Diameter:

5,5 cm

Batterityp:

LR6 x 2 st