Satisfyer Men Heat Vibration

999 kr

Satisfyer Men Heat Vibration kombinerar en spännande innovativ värmefunktion och djupa vibrationer för maximal stimulering av penis. När toppen av penis stimuleras med vibrationer och värme upp till 40°C (104°F) blir upplevelsen på många sätt unik. I kombination med en insida tillverkad av 100% supermjukt och kroppssäkert silikon och 11 olika vibrationsnivåer, så är produktens stimulering allt från kraftig till behagligt mjuk. Men Heat Vibration är ett utmärkt onanihjälpmedel för att maximera erektion och upphetsning i samband med förspel eller på egen hand.

Men Heat Vibration kombinerar ett maskulint designkoncept med enkel, intuitiv styrning – starta produkten med On/Off knapp och reglera vibrationernas styrka med +/- knapparna. Du kan bekvämt styra produkten med en hand. Tack vare den breda öppningen kan du föra in penis även när den inte är erigerad. Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten och är lätt att rengöra.

Använd Men Heat Vibration tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel.

Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.
Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats.

PRODUKTDATA:
100% kroppssäker silikon och ABS-plast
Innovativ värmefunktion
11 inbyggda vibrationsprogram
Nästintill ljudlös
Uppladdningsbart Li-Ion batteri
Magnetisk USB-laddare ingår
Enkel rengöring
Vattentät (IPX7)
Storlek: Längd: 8,3 cm Bredd: 7,8 cm Höjd: 14 cm
Dess inre diameter: 2,5 cm
Vikt: 193 gram