I lager.

Satisfyer Men Vibration

825 kr

Satisfyer Men Vibration kombinerar en inre vågliknande struktur med 2 kraftfulla motorer som tillsammans erbjuder en maximal stimulering av penis. Insidan är tillverkad av 100 % supermjukt och kroppssäkert silikon. Men Vibration har 14 olika vibrationsnivåer vilket bidrar till att stimuleringen kan variera mellan kraftig till behagligt mjuk efter eget begär. Men Vibration är ett utmärkt onanihjälpmedel för att maximera erektion och upphetsning i samband med förspel eller på egen hand.

Men Vibration kombinerar ett maskulint designkoncept med enkel och intuitiv styrning. Starta produkten med On/Off knapp och reglera vibrationernas styrka med +/- knapparna. Du kan bekvämt styra produkten med en hand. Tack vare den breda öppningen kan du föra in penis även när den inte är erigerad. Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten.

Applicera vattenbaserat glidmedel i hålet före penetrering. Mängden glidmedel är verkligen upp till individen. Du kanske föredrar mycket eller mycket lite beroende på vilken friktionsnivå du föredrar. Använd alltid Men Vibration tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel.

Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.
Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats.

PRODUKTDATA:
100% kroppssäker silikon och ABS-plas
En motor med viskningsläge (whisper mode)
14 vibrationsstyrkor
Uppladdningsbart Li-Ion batteri
Magnetisk USB-laddare ingår
Vattentät (IPX7)
Enkel att rengöra
Storlek: Längd: 7 cm Bredd: 15.2 cm Höjd: 7.8 cm
Vikt: 295 g