Satisfyer Men Wand

599 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Satisfyer Men Wand penisvibrator stimulerar penis på ett sofistikerat sätt. Vibratorn erbjuder sköna kombinationer av pulserande vibrationer och flexibla vingar som kittlar. Dessa finesser tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och en insida med vågformat mönster ger en sensationell stimulering. Välj mellan 50 olika vibrationsinställningar och utöver det är produkten helt vattentät (IPX7). Produkten är tillverkad av 100% kroppssäker silikon och uppladdningsbar, magnetisk USB-laddare ingår. Vibratorn är ett utmärkt onanihjälpmedel för att maximera erektion och lust tillsammans med en partner eller på egen hand. Använd Men Wand tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel.

Rengöring: Tack vare dess vattentäta efterbehandling (IPX7) är produkten enkel att hålla ren och förblir hygienisk. Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte.
Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Efter rengöring förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:
100% kroppssäker silikon och ABS-plast
50 vibrationsprogram
Nästintill ljudlös
Uppladdningsbart Li-Ion batteri
Magnetisk USB-laddare ingår
Enkel rengöring
Vattentät (IPX7)
Storlek: Längd: 20 cm Bredd: 5.7 cm Höjd: 7.6cm
Vikt: 254 gram