Tenga Spinner 06 Brick

499 kr

TENGA SPINNER 06 BRICK roterar runt penis med en spiralrörelse och samtidigt har du full kontroll av stimuleringen. Låt dig förföras av en unik känsla som ingen annan.

Produktens så kallade innerspole skapar en spiralrörelse genom att produkten både expanderar och krymper när denna förs fram och tillbaka.

Materialet är mycket stretchbart och följsamt. Det är supermjukt och på insidan finns ett mönster av djärva, "slående" brickor, som utöver spiralrörelsen stimulerar penis.

Produkten innehåller ett varuprov av TENGA:s glidmedel HOLE LOTION REAL, som ger en känsla av fukt och ökat glid.

ANVÄNDNING: Ta av det övre locket och plocka fram produkten ur höljet. Avlägsna plastfilmen som skyddar produkten och ta ut medföljande glidmedel ur produktens insida. Applicera glidmedlet runt öppningen och inuti, nu är produkten klar att använda. Håll i produkten ovanifrån och kläm med andra handen för att pressa ur luften i produkten. För nu in penis och med en vertikal handrörelse av produkten aktiveras nu en roterande rörelsen och rotationen roterar som mest när den hålls ovanifrån. SPINNER 06 BRICK kan återanvändas upp till 50 gånger med normal användning och vård, se rengöring.

RENGÖRING: Efter användning skall produkten rengöras ordentligt med rinnande vatten och klappas torr. Produkten går inte att vändas ut och in och hantera införingsområdet varsamt, undvik att stretcha materialet. Använd torkställningen som ingår i produkten, denna finns i ytterhöljets nedre lock. Placera produkten på en välventilerad plats och låt lufttorka. När produkten är torr återanvänd locken och förvara produkten på en sval och torr och mörk plats skyddad från direkt solljus.

TENGA SPINNER fick Red Dot i Red Dot Award: Product Design 2019.

Red Dot Design Award är en internationell produktdesignpris som delas ut av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland. Varje år utvärderar en internationell expertjury tusentals bidrag från hela världen och tilldelar Red Dot till produkter med hög design i både form och funktion.

VARNING:
• Använd inte om huden är sårig, irriterad eller på annat sätt onormal. Om du upplever obehag eller irritation, avbryt användningen omedelbart och rådfråga läkare.
• Efter användning, var noga med att glidmedel och andra vätskor tvättas bort helt, med hjälp av mild tvål och rikligt med ljummet vatten. Produkten ska vara torr innan den förvaras.
• Använd inte alkoholhaltiga rengöringsmedel eller frätande ämnen som bensen eller thinner. Detta kan skada produkten.
• Glidmedel kan läcka under användning. Använd produkten på ytor som tål detta.
• Utsätt inte för kokande vatten.
• Förvara svalt eller rumstemperatur.
• Förvaras oåtkomligt för barn.
• Placera inte för nära näsa eller mun för att undvika kvävningsrisk.
• Använd inte på annat sätt än vad som anges i användarmanualen.
• Dela inte produkten med andra för att undvika risk för könssjukdomar.
• Använd inte produkten om den är skadad på något sätt.
• Tenga Co. Ltd. kan inte hållas ansvarigt om produkten används på annat sätt än enligt dess avsedda användning. Används på egen risk.

PRODUKTFAKTA:
Storlek: 45 × 45 × 130 mm (B × D × H)
Vikt: 131 gram
* Insättningsdjup: cirka 17 cm
* Insättningsbredd: cirka 5 cm
Produkt: Elastomer
Hölje: PP (polypropen), PS (polystyren), PE (polyeten)
Glidmedel: Vatten, Glycerin, Natriumpolyakrylat, Etanol, Hydroxietylcellulosa, Fenoxietanol, Metylparaben, EDTA-2Na, Polyoxietylensorbitanmonooleat (Polysorbat 80), Sorbitan kokosolja, Doftämne.
Garanti: 12 månader