Torpedo Vibrating Stroker

1 125 kr

 En riktigt välarbetad och diskret runkprodukt för honom, som är både snyggare, skönare att hålla i och mer neutral än en klassisk lösvagina. Insidan av Torpedo påminner mycket om insidan hos en av de populäraste produkterna från Fleshlight, nämligen Stamina Training Unit. Dess inre är till hälften fyllt av stimulerande små "bollar" tätt följt av sex ribbor på rad.


Produktens yttre är gjort av mjukt och trivsamt silikon, där den nedre hälften av produkten är smalare än resten - för att ge dig bästa grepp. Fungerar lika bra att hålla med en hand som att placera mellan två soffkuddar. Torpedo har tre kraftfulla motorer som jobbar tillsammans för att ge dig en maxad upplevelse och stimulans.


Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel. Insatsen hos produkten är lätt att plocka ut för rengöring. Vid leverans är produktens rese-lås aktiverat, klicka på startknappen två snabba gånger för att stänga av detta. För att starta/stänga av produkten hålls mitten-knappen intryckt 3 sekunder. För att växla vibrations-program trycker du på mittersta knappen snabbt när den är igång. Knapparna plus och minus låter dig öka eller sänka intensiteten hos vibrationerna.


OBS! Produktens yttre av silikon är insmort med ett tunt lager olja från fabrik för att behålla sin mjuka och böjbara konsistens, därav kan den upplevas som lite kladdig första gången innan du tvättat av den.

Tot längd:

24 cm

Pen längd:

14 cm

Batterityp:

Uppladdningsbart