Tremble Stroker

375 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

 Patenterad och revolutionerande helt ny design som inte återfinns hos någon annan produkt vi tidigare sett. Ta din manliga onani till nya höjder med Tremble Stroker från en av världens största tillverkare av sexleksaker. Produkten är gjord av mjukt silikon och har totalt 27 följsamma kanter som stimulerar din penis vid varje rörelse upp och ned. Känslan är såpass intensiv att Tremble Stroker samtidigt fungerar tränande för din uthållighet, perfekt sexhjälpmedel om du vill kunna hålla igång längre när det kommer till vanligt sex. Räfflorna sitter på rad utmed hela insidan och sticker ut 8 mm vardera.


Tremble Stroker passar bäst för dig som har en penisstorlek upp till 5 cm i diameter. Silikonmaterialet är mjukt och ger dig även möjlighet att klämma för att få en tajtare känsla som ger extra stimulation. Högst upp i kanalen som är 14 cm djup hittar du två lufthål som gör den enkel att tvätta utan att behöva vränga produkten ut och in. Lufthålen kan hållas för om du önskar en sugande känsla likt en avsugning.


Den medföljande vibratorn erbjuder dig tio olika vibrationslägen som ger extra njutning till den redan ofantligt sköna känslan. Ägget som monteras i toppen kan även användas separat i rumpa eller mus eller som extern vibrator av exempelvis bröstvårtor eller kvinnans klitoris. Denna produkt fungerar även utmärkt att köpa och använda om du har en partner, under förspelet är den i kombination med lite glidmedel en oslagbar lusthöjare som garanterat får igång stånd och kåthet ordentligt.

Tot längd:

17,5 cm

Omkrets:

18,2 cm

Diameter:

5,8 cm

Batterityp:

LR3 x 2 st